Utflykter

Vi har inför i år justerat delar av vårt utflyktsprogram, för att göra just dina upplevelser ännu bättre. Bl.a. har vi en ny halvdagsutflykt (4-timmars utflykt) från Alcudia och Pollenca där där vi tar en båttur i Pollenca-bukten och vandrar på Formentor-halvön. På Grotturen från Alcudia besöker vi Hams-grottorna. Nytt för i år är att inträde till båda grottorna är inkluderade i priset. På utflykten ”Marknad, vin och tapas” från Palmabukten besöker vi en ny, mysig vin-bodega i närheten av Santa Mariá. Mallorcas vinkultur har gjort stora framsteg de senaste åren och du finner många goda och spännande viner runt om i bodegorna.

Det finns flera fördelar med att boka din utflykt hos Ving. Du kan vara säker på att alla nödvändiga försäkringar finns på plats liksom att alla säkerhetskrav är uppfyllda. Dessutom finns tydliga regler för om- och avbokning, och skulle du få problem eller bli missnöjd med utflykten vet du alltid var du ska vända dig. Allt det där får du på köpet med när du bokar utflykten hos Ving. 
Bokar du någon annanstans råder vi dig att -för din egen skull- först kolla hur det ligger till med försäkringar, säkerhet, ombokning och annat som skiljer en seriös arrangör från en lycksökare.

På flera bussutflykter har Ving under många år haft ett unikt och populärt sponsringspartnerskap mer Purowool, www.purowool.com. Samarbetet innebär att vi i år igen kan erbjuda våra utflykter till gynnsamma priser. Utflykterna upprätthåller samma höga standard som du hittar på våra andra destinationer - även om priserna nu är bättre än tidigare.

Våra bussutflykter inkluderar en trevlig, underhållande och inspirerande presentation om sund sömn i Purowools vackra showroom. Dessutom bjuder Purowool på antingen frukost eller lunch med vin, kaffe och likör, beroende på när under utflykten vi besöker dem. Om du är intresserad av Purowools produkter kan du beställa dem till försäljningspriser.

Välkommen!