Destinationen har stängt för säsongen. Strax innan säsongen startar igen kommer sidan att uppdateras med information om utflykter, träfftider m.m.

Ut- och hemresa

Ankomst och avresa
På flygdagar är det många gäster som kommer till, och lämnar hotellet under några få timmar. Hotellets städpersonal hinner inte alltid göra i ordning alla rum och lägenheter innan nya gäster ska bo i dem. Kommer du med ett förmiddagsflyg, ber vi om förståelse för att det kan ta lite tid att städa rummet eller lägenheten du ska bo i. Reser du hem med ett kvällsflyg, ber vi av samma orsak om förståelse för att du måste lämna rummet några timmar före avresan, så att de nya gästerna inte behöver vänta så länge innan de får komma in på sitt rum.
Enligt internationella hotellregler sker incheckning på hotellet tidigast kl. 15.00 - i Spanien tidigast kl. 16.00, och utcheckning senast kl. 12.00. 

Receptionen
Receptionen är hotellets centrum och det är dit eller till din Vingvärd, som du ska vända dig om du behöver hjälp med något. Vissa hotell har en separat disk som heter Guest Relations, med personal som har till uppgift att hjälpa gäster med allt från tips till restauranger och hjälp med små och stora problem. Vi hjälper gärna till om du har svårt med språket. 

Hotellregler
För din och andra gästers säkerhet och trivsel finns det på varje hotell ett antal regler som du bör följa. Information om vad som gäller på det hotell du bor på finns antingen i receptionen eller i rummet/lägenheten.


På flygplatsen 
• Det står på biljetten hur många kilo bagage du får ta med på flyget. 
• Om två personer packar i samma resväska, får vikten per resväska inte överstiga 32 kilo enligt flygplatsens bestämmelser.
• I handbagaget är det tillåtet att medföra flytande vätska, men endast i behållare som rymmer högst 100 milliliter (en deciliter).
• Du har rätt att medföra mer än en behållare i handbagaget, men inte fler än att det ryms i en genomskinlig enliters plastpåse. 

Tack för denna gång, trevlig hemresa och på återseende!