Destinationen har stängt för säsongen. Strax innan säsongen startar igen kommer sidan att uppdateras med information om utflykter, träfftider m.m.

Sol och bad

Alla badstränder i Spanien är offentliga, så du har alla chanser att hitta din egen favoritstrand bland Mallorcas många små och stora vikar. Förutom stränderna på ditt resmål finns det många fler att besöka. Nedan följer namnen på några populära stränder, men fråga oss gärna om ytterligare förslag.

Stränder på Mallorca
Es Trenc 
En i det närmaste obebyggd strand på sydkusten. Sju kilometer härlig sandstrand med turkosblått vatten, nära byn Campos.

Cala Deia 
Liten stenstrand nedanför den gemytliga byn Deia. Passar bra för snorkling.

Cala Sant Vicenc 
Tre små vikar med fin sand och fantastiskt, turkosblått och kristallklart vatten. Vikarna är lättillgängliga för bilister och har faciliteter som barer, restauranger och hotell.

Cala Mondragó 
Vacker badvik med både klippor och sand. Passar för snorkling. Ligger på östkusten i närheten av Cala d´Or. 

Playa de Formentor 
Vacker strand med utsikt över Pollensabukten. Klippiga små vikar, fin sand och småsten. Färjeförbindelse från Puerto de Pollensa och bra bilvägar.

Cala Torta 
Den vackraste av de många obebyggda stränderna i området, formad som en vid båge av sand omgiven av sanddyner och torrt landskap. Nära byn Arta.

Cala Tuent 
En välbevarad hemlighet vid den hårt trafikerade Sa Calobra-vägen. Storslagen utsikt och klart vatten. Passar bra för snorkling.

Den vanliga frasen "solen är stark…" känns väl igen? Faktum är att det är sant. Ta det försiktigt i solen de första dagarna. Använder du solkräm med hög skyddsfaktor så blir den bruna färgen vackrare och varar längre och framför allt: du mår bättre.