Destinationen har stängt för säsongen. Strax innan säsongen startar igen kommer sidan att uppdateras med information om utflykter, träfftider m.m.

Mat och dryck

Spanjorerna älskar att äta på restaurang, de äter mycket och gärna sent. Spanska lunch- och middagstider är cirka kl. 13.30- 15.30 och kl. 20.00- 24.00, men eftersom hela Mallorca är turistanpassat håller de flesta restaurangerna på turistorterna öppet efter "våra" skandinaviska tider. Dricks ingår inte i notan utan läggs till av gästen. 

Mallorkinerna är duktiga på att laga mat och har tillgång till fina råvaror. Förutom de internationella menyerna på restaurangerna är det absolut värt att prova någon av öns specialiteter.

Tapas och Spanien hör ihop, Spanjorerna själva äter tapas som en förrätt, men det är lätt att komponera ihop en hel måltid genom att beställa in många olika smårätter. De finns mängder av olika tapas att välja mellan ett bra sätt att provsmaka tapas på är att beställa "un variado", då får du en lite större tallrik med lite av varje på.