Destinationen har stängt för säsongen. Strax innan säsongen startar igen kommer sidan att uppdateras med information om utflykter, träfftider m.m.

Läkare och apotek

Alla de kliniker vi samarbetar med är privata, och täcks inte alltid av den allmänna sjukförsäkringen. Du bör därför innan avresa kontrollera ditt försäkringsskydd i den händelse du behöver medicinsk vård under din semester. Om du saknar reseförsäkring ber vi dig meddela vår personal om detta när du kontaktar dem för att få hjälp med medicinsk vård. 

Kontaktuppgifter vid sjukdom
Om du skulle råka ut för en olycka, bli sjuk, behöva prata med någon eller komma i kontakt med en myndighet, har vi samlat några viktiga nummer nedan. Tveka inte att ta kontakt med oss Vingvärdar om du har några frågor.

Läkarjour Juaneda Urgencias Médicas 
Här svarar skandinavisktalande personal dygnet runt och de kan omgående skicka en läkare till ditt hotell, eller informera om var närmaste klinik ligger. Hit kan du också ringa för att få svar på var närmaste öppna apotek finns. Du kan också kontakta oss så hjälper vi dig.
Gratisnummer: 900 72 22 22 
Från svensk mobil: +34 971 68 02 55

Läkare
Vid sjukdom eller behov av läkarvård, hänvisar vi till sjukhusen Clinica Juaneda i Palma och Hospital General de Muro i Alcudia. Denna sjukhuskedja har även kliniker runt om på ön, så du kan alltid få tag på en läkare i närheten av ditt hotell.

EU:s Larmnummer
112 (vid akut behov av ambulans eller polis)

Protocoll för Covid-19 test på hotell
Vid eventuell provtagning finns standardprotokoll i varje land som följs i linje med lokala myndigheter, som ansvarar för testning och möter upp med standard skyddsutrustning för en säker hantering.